3 Leuke en betaalbare Valentijn cadeautips!

Verras jouw favoriet met een leuke verrassing op woensdag 14 februari. We hebben een aantal leuke cadeau-ideeën voor je op een rijtje gezet!


1. Helium ballon versturen
Kies voor een origineel en verrassend cadeau! Via onze website kun je via de Ballonpost een helium ballon uitkiezen waar je jouw grote liefde of beste maatje mee kunt verrassen. Tijdens het bestellen kun je ook gratis een persoonlijke boodschap achterlaten, die wij dan op een gekleurd kaartje aan de ballon hangen.
Kies de gewenste afleverdatum en het bezorgadres, en de helium ballon wordt in een kartonnen doos bezorgd. Speciaal voor Valentijnsdag zal dit een witte doos zijn die bedrukt is met rode hartjes. De prijs van de helium ballon is inclusief ballonlintje en bijpassend ballongewichtje en optioneel het tekstkaartje.

2. Rozenblaadjes
Met onze rozenblaadjes creëer je zeker een romantische sfeer! Leg bijvoorbeeld een route uit in huis, of versier het bed! Je kunt kiezen uit rode, roze en gouden rozenblaadjes.

3. Liefdevolle decoraties!
Wil je een lekker etentje voorbereiden voor jouw Valentijn? Zorg er dan voor dat je de tafel en eet- of woonkamer leuk versierd met onze liefdevolle decoraties! Kleed de tafel romantisch aan met een rood tafelkleed, rode servetten en onze tafeldecoratie hartjes! Steek de hartjes cocktailprikkers in een aantal gerechtjes en hang een hartjes slinger op met daaraan liefdevolle ballonnen.
Je bent nu helemaal klaar voor de ultieme Valentijns verrassing!

Dam Feestartikelen wenst je alvast een fijne Valentijnsdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *