Babyshower aankleden? Dat kan met de producten van Dam Feestartikelen!

Staat er een babyshower op de planning? Schrijf dan vandaag nog de uitnodigingen, want met de producten van Dam Feestartikelen komt het helemaal goed! Met onze leuke decoraties kleed je de babyshower écht aan!

Wij bieden een groot assortiment ballonnen aan die geheel bij het thema Babyshower aansluiten. Naast de bedrukte latex ballonnen hebben we ook onbedrukte ballonnen in mooie blauwe en roze tinten. Slingers en andere (hang)decoraties zijn ook erg leuk om bijvoorbeeld aan lampen of voor het raam te hangen. Naast de decoratie in de woonkamer, of de locatie waar de babyshower gevierd wordt,  is de tafeldecoratie natuurlijk ook onmisbaar! Al die lekkere hapjes en drankjes wil je natuurlijk ook op een leuke manier serveren. Binnen de categorie tafeldecoraties kun je denken aan tafelkleden, servetten, cocktailprikkers en andere versiering voor op tafel.

Nu alles er tip top uitziet kun je de mother to be en de andere genodigden natuurlijk niet vergeten! Daarom verkopen wij ook leuke bloemenkransen, schorten en een award om uit te reiken.

HAPPY BABYSHOWER!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *