Gay Pride

Lijst10hotSingleGay

 

Yes, het leukste, gezelligste maar ook zeer belangrijke evenement van het jaar komt er weer aan….DE GAY PRIDE!

Dit feestelijke evenement met een homo cultureel karakter wordt elk eerste weekend van augustus gehouden in de binnenstad van Amsterdam. En ook dit jaar pakken we bij Damfeestartikelen weer helemaal uit. We hebben speciaal een hele categorie aan deze dag toegewijd.
Want het hoogte punt van deze dag is natuurlijk de bonte stoet van boten door de grachten van Amsterdam. En sta jij nou toevallig dit jaar op een boot, tover jezelf dan om tot een ware diva!

Bij ons vind je de meeste keuze aan kleding & accessoires voor de Gay Pride. Doe hier ideeën op voor dit jaarlijkse evenement en bestel je gay pride items eenvoudig & snel op Damfeestartikelen.nl.
Extravagant, excentriek, flamboyant en overdreven zijn de kenmerken voor deze dag. Te gekke pruiken in felle kleuren of wat dacht je van kledingaccessoires in de kleuren van de regenboog. Voer deze look door in je make-up met de XL regenboog wimpers of met de schminkstick.

228-grimas-regenboog-wimpers-600x600 super-afro-pruik-wit-86016-600x600regenboogstrik-14340-600x600 91002-600x600-600x600

Ben jij dit jaar de Kapitein van de boot? Don’t worry, met onze kapiteinspetten hoef jij niet voor anker te gaan liggen. We hebben zelfs aan de matrozen gedacht. Al onze feestkleding en accessoires zijn direct leverbaar en met aandacht voor je samengesteld. Zodat jij zonder zorgen kan genieten van deze feestelijk dag.

Organiseer jij dit jaar een speciaal feest voor deze dag, dan helpen we je ook graag verder. Damfeestartikelen heeft een zeer grote collectie goedkope versieringen en ballonnen voor dit jaarlijkse evenement. Want de juiste versiering speelt een belangrijke factor op zo’n dag en bepaald de sfeer van je party. De vlaggenlijnen en ballonnen horen natuurlijk overwegend roze of fel gekleurd te zijn. Versier de feestzaal of ruimte met onze regenboog vlaggenlijn en combineer deze met de regenboog lampionnenroze ballonnen. Dat samen zorgt wel voor een vrolijke uitstraling en dat is precies waar deze dag om vraagt. We hopen je zo een beetje te hebben geïnspireerd en wij wensen je alvast een hele fijne & feestelijke Gay Pride!

1_ballon-jewel-magenta-99323-600x600folieballon-shape-regenboog-153251-600x600vlaggenlijn-roze--600x600Honingraat-bal-rainbow-600x600Voor de beste themafeesten en versieringen bent u in onze feestwinkel op het juiste adres.

2 thoughts on “Gay Pride”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *