Het griezeligste feest van het jaar!

Dinsdag 31 oktober is het weer tijd voor Halloween! De naam stamt af van ‘All Hallows Eve’ (Allerheiligenavond). Deze feestdag is over komen waaien uit Amerika, Canada, Verenigd Koninkrijk en Ierland, maar vieren we ook al een tijdje in Nederland.

Aangezien wij in Nederland al Sint-Maarten hebben om langs de deuren snoep op te halen, vieren wij Halloween op een andere manier. Er zijn rondom 31 oktober veel leuke feestjes te vinden waarbij je outfit een grote rol speelt! Leef je dus lekker uit met de engste kostuums en angstaanjagende make-up creaties. Dam Feestartikelen biedt een groot assortiment verkleedkleding en accessoires, maar ook ballonnen en andere decoraties om de locatie een make-over te geven.

Speciaal voor jullie hebben wij de leukste Halloween ideeën op een rijtje gezet:

Halloween ballonnen
Om de locatie ook helemaal Halloween proof te maken bieden we latex ballonnen aan die eenvoudig zelf op te blazen zijn. Wil je het grootser aanpakken? Dan is het ook mogelijk om voor folieballonnen gevuld met helium te kiezen. Tevens is het leuk om zo’n gave helium ballon te laten bezorgen op een gewenst adres in Nederland!

      

Bekijk onze Halloween pagina en laat je inspireren.

Alvast een Happy Halloween!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *