Cadeaubon FAQ Dam

Cadeaubon FAQ

Het aanschaffen van een waardebon:

Een waardebon kunt u net zoals elk ander artikel bestellen in onze webshop en betalen middels ons betaalsysteem. Na aanschaf van de waardebon wordt het tegoed van de waardebon aan uw persoonlijke tegoeden in onze webshop toegevoegd. Als u een tegoed heeft bij Damfeestartikelen dan ziet u een extra Service box met daarin het bedrag van uw tegoed en een link waarmee u een vriend of vriendin een cadeaubon kan toesturen.

Versturen van een Cadeaubon:

Om een cadeaubon te versturen kunt u de link in de extra Service box gebruiken. Bovenaan de linker kolom van elke pagina. (Let op, u ziet dit alleen als u een tegoed in uw account heeft) Als u een cadeaubon verstuurd, moet u de volgende gegevens specificeren:

1. De naam van de persoon aan wie u de cadeaubon verstuurd.
2. Het e-mail adres aan wie u de cadeaubon verstuurd.
3. Het bedrag/waarde van de cadeaubon die u wilt geven. (U hoeft niet het gehele bedrag van uw tegoed te gebruiken voor een cadeaubon)
4. Een kort berichtje van u zelf.

Zorg ervoor dat u de juiste informatie invoert, na het versturen van de email zijn er helaas geen mogelijkheden meer om de informatie te wijzigen.

Kopen met een cadeaubon:

Als u tegoeden heeft in uw account, dan kunt u deze gebruiken om producten uit onze online webshop te bestellen en af te rekenen. In het afrekenscherm staat een extra selectieveld waarmee u, uw tegoed kunt gebruiken om te betalen. Indien uw tegoed niet toereikend is voor het order totaal, dan moet u een betaalmethode selecteren om het tekort aan te vullen van uw aankoop. Als u tegoed hoger is dan de aankoop, zal het resterende bedrag in uw tegoed blijven staan voor toekomstige aankopen

Het innen van een cadeaubon:

Indien u een cadeaubon heeft ontvangen via e-mail, dan staan daar de gegevens in van wie u deze cadeaubon heeft ontvangen. De e-mail bevat tevens de waardeboncode. Het is aan te raden om deze e-mail uit te printen voor toekomstige referentie. U kunt de cadeauwaardebon op twee manieren innen:

1. Door op de link in de e-mail te klikken (of kopiëren en in de adresbalk van uw browser te plakken). Dit brengt u naar onze 'Cadeaubonnen' pagina. Er wordt u gevraagd om een account aan te maken in onze winkel of in te loggen op uw bestaande account. Hierna wordt de waardeboncode gevalideerd en aan uw account toegevoegd. Het tegoed kan nu worden gebruikt voor het afrekenen van producten uit onze webshop.

2. Gedurende het afrekenproces, vindt u het selectieveld waar u de cadeaubon kunt invoeren. Vul uw code in en click op INNEN. De cadeaubon code wordt gevalideerd en aan uw account toegevoegd. U kunt nu het tegoed gebruiken.

Als er problemen optreden:
Wanneer u nog vragen heeft of problemen ondervindt met ons cadeaubon systeem. Neem dan contact op met info@damfeestartikelen.nl.
U kunt ook het emailformulier gebruiken, zie bij contact.

We gebruiken cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door deze melding te accepteren, of door gebruik te blijven maken van onze website weten we dat je hiermee akkoord gaat.

Accepteren Meer informatie