Navigatie

Ballonnen

Dam Feestartikelen is al 30 jaar gespecialiseerd in allerlei verschillende soorten ballonnen, zoals: latex ballonnen, folie ballonnen, bubble ballonnen, helium en ballon toebehoren. Zo vind je in ons assortiment een ruime keuze aan bedrukte-, en onbedrukte ballonnen die verkrijgbaar zijn in verschillende vormen, afmetingen, afwerkingen, kleuren en merken. Denk hierbij aan standaard 11 inch (28 cm) latex ballonnen, grote 3ft (90 cm) latex ballonnen, modelleerballonnen (die veel gebruikt worden door clowns en ballonartiesten), folieballonnen en bubble ballonnen. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor helium en ballon toebehoren als ballongewichten, ballonstokjes, Hi-Float, ballonnendozen en ballonnennetten. Alle latex ballonnen zijn milieuvriendelijk en 100% biologisch afbreekbaar. Om het makkelijker te maken, hebben we alle gelegenheden en themafeesten op een rijtje gezet. Zo kun je eenvoudig de juiste ballon voor het betreffende gelegenheid of thema vinden, zoals een verjaardag, geboorte, beterschap, bruiloft of gewoon zomaar.

Maak gebruik van de filter om je ballon nog eenvoudiger en sneller te vinden. Mocht je nog vragen hebben over de ballonnen op onze site, neem dan gerust contact met ons op

Al onze ballonnen zijn uitsluitend gemaakt van natuurlijke materialen en hebben het predicaat 100% biologisch afbreekbaar. De ballonnen zijn gemaakt van 100% latex zonder toevoegingen van kunststof. Deze keuze voor onze ballonnen is milieuvriendelijk en de ballonnen zullen nagenoeg geen schade aan het milieu brengen. Wij vinden het dan ook belangrijk bij Dam Feestartikelen dat we een veilig en deugdelijk product verkopen en niet een product dat schadelijk is voor jou of voor onze omgeving. De ballonnen van Dam Feestartikelen hebben het TÜV Product Veiligheid Certificaat. Deze certificering geeft de consument de garantie dat de ballonnen voldoen aan de hoogste gezondheids- en veiligheidseisen. TÜV Rheinland Group.