Navigatie
Filters ({{ active_count }})
Filters

Eid Mubarak

5 producten gevonden
Sorteren op:

Wat is Eid Mubarak?

Eid Mubarak, Eid al-Fitr (ookwel bekend als het Suikerfeest) is een Islamitsch feest dat gevierd wordt na de Ramadan. Het woord Eid Mubarak staat voor 'gezegend Eid' of 'gelukkig Eid' en zeggen Moslims tegen elkaar om daarmee vreugde, welzijn en gelukswensen aan elkaar te wensen. Daarnaast genieten mensen van elkaars gezelschap, lekkernijen en cadeau's

Wat is de Ramadan?

De Ramadan is een maand waarin er tussen zonsopgang en zonsondergang gevast wordt. Deze wijze van zelfbeheersing is een manier van zuivering en om dichter bij God te komen. Daarnaast leert de Ramadan ook zelfdiscipline en voelen mensen verbondenheid met arme en hongerige mensen op de wereld. Pas wanneer de zon onder is komen families samen om met elkaar kleine gerechten, zoals dadels, hapjes, noten, groente, eieren en soep te eten.

Vier Eid Mubarak suikerfeest bij Dam Feestartikelen

Bij Dam Feestartikelen vind je een ruim assortiment feestartikelen voor het vieren van Eid Mubarak ramadan. Zo vind je bij ons een ruim assortiment aan Eid Mubarak hangdecoraties, ballonnen en alles voor het decoreren van je tafel. Bekijk eenvoudig ons gehele assortiment Eid Mubarak feestartikelen en maak daarbij gebruik van de 'filter' om je producten nog sneller te vinden!

Heb je een vraag over jouw Eid Mubarak artikel?

Bij Dam Feestartikelen staan wij van maandag tot en met vrijdag klaar om jouw vraag over een product of bestelling te beantwoorden. Bel ons gerust op +31 (020) 693 88 86 of kom langs in onze feestwinkel te Amsterdam (Oost). Hier hebben wij naast ons ruime assortiment Eid Mubarak artikelen nog veel meer geweldige feestartikelen voor verschillende gelegenheden en thema's. Bestel eenvoudig al jouw Eid Mubarak suikerfeest artikelen voordelig bij de oudste feestwinkel van Nederland: Dam Feestartikelen, meer dan 125 jaar feestervaring!