Navigatie
Filters ({{ active_count }})
Filters

Keti Koti

7 producten gevonden
Sorteren op:

Vier Keti Koti in stijl met Dam Feestartikelen

Keti Koti symboliseert de bevrijding van de slavernij en is daarnaast een moment om de geschiedenis te herdenken. Bovendien wordt er op deze dag ook de vrijheid, gelijkheid en verbondenheid gevierd. Dit wordt gevierd aan de hand van verschillende evenementen, zoals parades, muziek en dansoptredes, toespraken en traditionele klederdracht. In Nederland vind de grootste viering plaats in het Oosterpark in Amsterdam
 

Keti Koti Feestartikelen kopen bij Dam Feestartikelen

Bij Dam Feestartikelen weten we hoe je Keti Koti het beste kunt vieren! Of je nu een groot evenement organiseert of een kleine bijeenkomst, wij hebben alle geschikte Keti Koti feestartikelen om jouw viering onvergetelijk te maken. Geef je feest een kleurrijke sfeer met onze speciale Keti Koti versieringen. Van de surinaamse vlag, tafelconfetti tot ballonnen met de Surinaamse vlag. Wij hebben alles om je feest of evenements tot in de puntjes aan te kleden.
 

Heb je een vraag over jouw Keti Koti artikel?

Bij Dam Feestartikelen staan wij van maandag tot en met vrijdag klaar om jouw vraag over een product of bestelling te beantwoorden. Bel ons gerust op +31 (020) 693 88 86 of kom gezellig langs in onze feestwinkel te Amsterdam (Oost). Hier hebben wij naast ons ruime assortiment Keti Koti feest artikelen nog veel meer geweldige feestartikelen voor veel verschillende gelegenheden en thema's. Bestel eenvoudig al jouw Keti Koti artikelen voordelig bij de leukste feestwinkel van Nederland!