Navigatie

Betalingsmogelijkheden

Lees hier alles over onze betalingsmogelijkheden.

iDEAL

Met iDeal kun je op een betrouwbare, gemakkelijke en veilige manier al je online betalingen doen. Met behulp van de mobiele bankieren app of de internetbankierenomgeving van je eigen bank kun je direct een online overboeking maken van je eigen bankrekening naar de rekening van de ontvanger. Als je bij een bank zit die internetbankieren aanbiedt, kun je altijd van deze optie gebruikmaken. Tijdens het iDeal betaalproces selecteer je jouw eigen bank en word je vervolgens direct naar de beveiligde omgeving van internetbankieren geleid. Het is altijd belangrijk om te controleren of je wordt doorgestuurd naar de beveiligde betaalomgeving van je bank. Dit kun je zien aan het beveiligingsicoontje in je browser. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor transacties via iDeal.

Bancontact

Bancontact is de meest bekende online betaalmethode in België en lijkt erg veel op het Nederlandse iDEAL. Met behulp van de mobiele bankieren app of de internetbankierenomgeving van je eigen bank kun je direct online een overboeking maken van je eigen bankrekening naar de rekening van de ontvanger. Als je bij een bank bent die internetbankieren aanbiedt, kun je altijd van deze optie gebruikmaken. Tijdens het betaalproces met Bancontact kies je jouw eigen bank en word je vervolgens direct doorgestuurd naar de internetbankieren pagina. Het is belangrijk om altijd te controleren of je wordt doorverwezen naar de beveiligde betaalomgeving van je bank. Dit kun je controleren aan het beveiligingsicoontje in je browser. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor transacties met Bancontact.

PayPal

Met behulp van PayPal kun je op een betrouwbare, veilige en gebruiksvriendelijke manier al je online aankopen bij ons betalen. Het enige wat je hoeft te doen, is inloggen op je PayPal-account om je aankopen af te rekenen. Je hebt alleen je e-mailadres en het wachtwoord van je PayPal-account nodig. Binnen enkele ogenblikken zijn al je aankopen voltooid. Als je nog geen PayPal-account hebt, kun je er snel een aanmaken met slechts een paar gegevens. Je kunt je bankrekening en creditcard aan je PayPal-account koppelen en zelf bepalen welke betaalmethode je wilt gebruiken voor elke aankoop: je bankrekening, creditcard of PayPal-saldo.

Klarna

Met Klarna kun je veilig al je bestellingen tot €500 achteraf betalen. Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een e-mail van Klarna met een digitale factuur. Je hebt dan 30 dagen de tijd om de betaling te voldoen. Alle betalingsgegevens worden vermeld op de digitale factuur, inclusief een duidelijke omschrijving van de betaling. Je kunt altijd het volledige overzicht van je facturen vinden in je Klarna-account. Als je vragen hebt over een betaling of een afgekeurde bestelling, kun je altijd bij Klarna terecht.

Bekijk de algemene voorwaarden van Klarna

Creditcard VISA/Mastercard

Wij accepteren betalingen die met VISA en Mastercard worden gedaan, waarbij de betalingen met Paypal worden verwerkt. Via de beveiligde PayPal procedure kun je veilig je creditcardgegevens invoeren. Samen met je creditcardmaatschappij zorgen wij ervoor dat de betaling correct wordt afgehandeld. Jouw creditcard wordt belast op het moment dat je bestelling is verzonden.

Bankgegevens

Bankgegevens online verkopen:

Rekeningnummer:147869285
IBAN: NL59RABO0147869285
BIC:RABONL2U
Banknaam:RABOBANK
KvK:67531709
BTW-nummer:NL857055264B01