Navigatie
Filters ({{ active_count }})
Filters

Sterretjes

6 producten gevonden
Sorteren op:

Sterretjes vuurwerk kopen?

Als het om vuurwerk gaat, kunnen sterretjes natuurlijk niet ontbreken! Sterretjes zijn verkrijgbaar in diverse maten en vormen. Sterretjes vuurwerk staan bekend om hun zachte, sprankelende lichteffecten en zijn verkrijgbaar in diverse maten en vormen. Zo hebben wij, naast de standaard staafjes in verschillende lengtes ook sterretjes in de vorm van een hart. Kies bijvoorbeeld de (30 cm) standaard lengte sterretjes of ga voor de (70 cm) extra lange sterretjes. Welke lengte of vorm je ook kiest, bij Dam Feestartikelen vind je het allemaal! Flikkersterretjes kunnen voor veel verschillende gelegenheden worden gebruik, zoals bruiloften, verjaardagen, jubilea of een Oud & Nieuw feest. 
 

IJsfonteinen

Naast de flikkersterretjes (of sterrenflikkers) bieden wij ook diverse kleuren ijsfonteinen aan. Dit wordt, zoals de naam al zegt, vaak gebruikt voor het decoreren van ijs of desserts om bijvoorbeeld iemand in het zonnetje te zetten. Daarnaast kunnen taartfonteinen ook ingezet worden om een groep klanten in de spotlight te zetten.
 

Jeugdvuurwerk

Sterretjes is een vuurwerksoort dat verkocht wordt onder categorie 1 (F1 of CAT-1) en daardoor geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar. F1 vuurwerk, ook wel CAT-1 vuurwerk, is de eerste en lichtste catetegorie. Categorie 1 vuurwerk levert weinig gevaar op. Dit is vuurwerk met een laag geluidsniveau en is erg gebruiksvriendelijk. Jeugdvuurwerk (ookwel kindervuurwerk, fopvuurwerk of schetsvuurwerk) is een vuurwerk soort met zeer weinig gevaar. Dit soort vuurwerk mag dan mag dan ook het hele jaar door worden verkocht. Naast sterretjes, vallen ook rotjes, knalerwten, knetterlinten, trektouwtjes, fonteinen en sterretjes onder schetsvuurwerk.