Navigatie
Filters ({{ active_count }})
Filters

Koningsdag

172 producten gevonden
Sorteren op:

Vier Koningsdag in Stijl met Dam Feestartikelen uit Amsterdam

Bij Dam Feestartikelen is Koningsdag meer dan alleen een dag; het is een gelegenheid om in stijl te vieren met schitterende oranje versiering en Nederlandse vlaggen, die de kern vormen van onze nationale trots. Ons assortiment aan slingers, confetti, en ballonnen is perfect om elke locatie, van huis tot kroegstraat, feestelijk aan te kleden.

Oranje Versiering en Nederlandse Trots

Vlaggen en Ballonnen

Ontdek onze oranje vlaggenlijn en de traditionele rood-wit-blauw versieringen die je nodig hebt om Koningsdag in stijl te vieren. Onze selectie aan modelleerballonnen en punch ballonnen brengt gegarandeerd een feestelijke sfeer, perfect voor zowel koningsdag festivals als koningsnacht vieringen.

Verkleedkleding en Accessoires

Verander in een koning of koningin met onze verkleedkleding en verkleedaccessoires, inclusief kroontjes en meer. Voor de kinderen hebben we een spannende grabbelton cadeautjes, om elke Koningsdag viering extra speciaal te maken.

Vernieuwd Aanbod: Oranje T-shirts en Hoodies

Dit jaar breiden we ons assortiment uit met modieuze oranje T-shirts en hoodies, perfect om je liefde voor Nederland te tonen. Ideaal voor elke Koningsdag viering, en een stijlvolle toevoeging voor je garderobe.

Huis Versiering voor Koningsdag

Klaar om je huis om te toveren voor Koningsdag? Met onze huisversiering voor Koningsdag, van slingers tot confetti, maken we het makkelijk om de feestelijkheden in huis te halen.

Vier Koningsdag in stijl met Dam Feestartikelen. Of je nu de kroegstraat decoreert, je huis versiert, of jezelf in oranje hult, wij hebben alles wat je nodig hebt om Koningsdag onvergetelijk te maken.