Navigatie
Filters ({{ active_count }})
Filters

St. Patrick's Day

70 producten gevonden
Sorteren op:

Vier St. Patricks Day bij Dam Feestartikelen

St. Patricksday, St. Patrick's dag of St. Patty's Day, is een nationaal Iers cultureel en religieus feestdag, dat wereldwijd ook steeds vaker gevierd wordt. Tijdens deze feestdag, dat ieder jaar op 17 Maart wordt gevierd, wordt de belangrijkste beschermheilige van Ierland: Saint Patrick herdacht. Hij wordt toegeschreven aan het brengen van christendom naar het land en het verdrijven van slangen, maar tegenwoordig is het vooral een viering van de Ierse cultuur, geschiedenis en identiteit

Op zoek naar versiering voor St. Patricks Day?

Omdat St. Patrick's Day wereldwijd op steeds meer plekken gevierd wordt, kun je haast niet om de bekende groene kleur en het klavertje vier heen. Met de St. Patricks Day feestartikelen van Dam Feestartikelen organiseer je ongetwijfeld een sfeervol feestje. Van groene ballonnen en decoraties tot slingers en accessoires, wij hebben alles om dit Ierse feest tot een onvergetelijke dag te maken!

Heb je een vraag over jouw St. Patricksdag artikel?

Bij Dam Feestartikelen staan wij van maandag tot en met vrijdag klaar om jouw vraag over een product of bestelling te beantwoorden. Bel ons gerust op +31 (020) 693 88 86 of kom gezellig langs in onze feestwinkel te Amsterdam (Oost). Hier hebben wij naast ons ruime assortiment St. Patricks Day artikelen nog veel meer geweldige feestartikelen voor veel verschillende gelegenheden en thema's. Bestel eenvoudig al jouw St. Patricksday artikelen voordelig bij de oudste feestwinkel van Nederland: Dam Feestartikelen!