Navigatie
Filters ({{ active_count }})
Filters

Vader- en Moederdag

41 producten gevonden
Sorteren op:

Moederdag feestartikelen kopen bij Dam Feestartikelen!

Moederdag is een internationale feestdag ter ere van alle moeders en moederfiguren dat vaak gevierd wordt op de tweede zondag van mei. Het is een speciale dag om de liefde en waardering voor je moeder te uiten door het geven van cadeaus of een liefdevol gebaar. Bij Dam Feestartikelen vind je een ruim assortiment cadeau's die gegarandeerd in de smaak zullen vallen. Zo vind je onder andere leuke cartoonmokken en een breed scala aan folieballonnen.

Vaderdag feestartikelen kopen bij Dam Feestartikelen!

Ook voor al je Vaderdag feestartikelen ben je bij Dam op het juiste adres. Vaderdag wordt vaak gevierd op de derde zondag van juni. Een dag waarop alle kinderen hun vader eren door hun te verwennen met een cadeau.

Heb je een vraag over jouw Moederdag of Vaderdag product?

Bij Dam Feestartikelen staan wij doordeweeks tussen 9:00 en 18:00 klaar om jouw vraag over een product of bestelling te beantwoorden. Bel ons gerust op +31 (020) 693 88 86 of kom gezellig langs in onze feestwinkel te Amsterdam (Oost). Hier hebben wij naast ons ruime assortiment Moederdag en Vaderdag feestartikelen nog veel meer geweldige cadeau's feestartikelen voor veel verschillende gelegenheden en thema's. Bestel eenvoudig al jouw feest artikelen voordelig bij de oudste feestwinkel van Nederland: Dam Feestartikelen!