Navigatie
Filters ({{ active_count }})
Filters

Kleurlenzen

15 producten gevonden
Sorteren op:
Boland 3-maand lenzen 'Zombie'
Boland 3-maand lenzen 'Duivel'
Boland 12-maandslenzen 'Aqua'
Boland 3-maand lenzen 'Heks'
Boland 3-maand lenzen 'Kat'
Boland weeklenzen 'Bliksem'
Boland weeklenzen 'Kraai'
Boland weeklenzen 'Gothic'
Boland weeklenzen 'Franky'
Boland weeklenzen 'IJskoning'
Boland weeklenzen 'Pentagram'
Boland weeklenzen 'Spin'
Boland weeklenzen 'Wilde Kat'

Ontdek Onze Unieke Collectie Kleur- en Themalenzen

Op zoek naar de perfecte finishing touch voor je verkleedoutfit? Kleurlenzen kunnen de uitstraling compleet maken, vooral tijdens themafeesten en verkleedpartijen. Dam Feestartikelen heeft een breed assortiment aan lenzen in diverse kleuren en stijlen. Of je nu gaat voor een katachtige, duivelse of spookachtige look, wij hebben het allemaal! Ontdek onze rode lenzen, witte lenzen, zwarte lenzen, groene lenzen, blauwe lenzen en speciale katten lenzen voor die unieke cat-eye look.

Veelzijdige Collectie voor Elke Gelegenheid

Onze collectie omvat niet alleen kleurlenzen, maar ook partylenzen, funlenzen en Halloween lenzen die perfect zijn voor feesten en verkleedpartijen. Voor diegene die op zoek zijn naar een meer subtiele verandering om je look naar een hoger niveau te tillen en mensen te laten schrikken met je ogen tijdens een horror- of Halloween-feest! De lenzen hebben verschillende draagtijden. Bij de aanschaf van de lenzen is het dus goed om daarop te letten. De verschillende draagtijden zijn: daglenzen, weeklenzen, maandlenzen, 3-maandenlenzen en 1-jaarlenzen.

Vind Jouw Perfecte Lenzen Snel en Gemakkelijk

Neem een kijkje in ons ruime assortiment en maak gebruik van de handige 'filter' functie om je gewenste producten eenvoudiger en sneller te vinden. Of je nu op zoek bent naar goedkope lenzen voor een eenmalig feestje of naar lenzen voor feesten die een diepe indruk achterlaten, bij Dam Feestartikelen vind je het allemaal!

Veelgestelde Vragen

Hoe bewaar je kleurlenzen?

Het is belangrijk om kleurlenzen op een hygiënische en veilige manier te bewaren om infecties te voorkomen en de levensduur van de lenzen te verlengen. Bewaar je kleurlenzen altijd in een schoon lenzendoosje gevuld met verse lenzenvloeistof. Zorg ervoor dat je je handen goed wast voor je de lenzen in- of uitdoet, en volg de instructies voor reiniging en onderhoud die bij de lenzen zijn geleverd.

Kleurlenzen hoe lang houdbaar?

De houdbaarheid van kleurlenzen varieert afhankelijk van het type en het merk. We bieden dag lenzen, week lenzen, maand lenzen, 3 maanden lenzen en 1 jaar lenzen aan, zodat je kunt kiezen wat het beste bij je behoeften past. Het is belangrijk om de instructies op de verpakking te volgen en de lenzen niet langer te gebruiken dan de aanbevolen periode om het risico op ooginfecties en andere complicaties te minimaliseren.