Navigatie

Helium tank kopen of huren?

Bekijk hier de opties en tarieven

Ben je op zoek naar een helium fles of tank om zelf ballonnen te vullen? Dat kan bij Dam Feestartikelen! Bij ons is het mogelijk om een heliumcilinder huren, maar daarnaast verkopen wij ook heliumtanks die na gebruik weggegooid kunnen worden. Afhankelijk van het aantal te vullen helium ballonnen, bieden wij diverse maten heliumcilinders aan.

Al onze latex ballonnen zijn uitsluitend gemaakt van natuurlijke materialen en hebben het predicaat 100% biologisch afbreekbaar. De ballonnen zijn gemaakt van 100% natuurlijk latex, zonder enige toevoeging van kunststof. De keuze voor onze ballonnen is milieuvriendelijk en zullen nagenoeg geen schade aan het milieu brengen. Wij vinden het belangrijk dat we een veilig en deugdelijk product verkopen en niet een product dat schadelijk is voor mens en natuur. De latex ballonnen die wij verkopen hebben het TÜV Product Veiligheid Certificaat. Deze certificeren geeft de consument de garantie dat de ballonnen aan de hoogste gezondheid- en veiligheidseisen (TÜV Rheinland Group)

Helium kopen

Wegwerptanks

Alle wegwerktanks zijn te koop via onze webshop. Bij ons is er keuze uit twee verschillende formaten, die hieronder (inclusief de specificaties) vermeld staan. Voor het aantal te vullen ballonnen gaan we uit van een 9 inch (22 cm) latex ballon

Formaat Inhoud Aantal ballonnen Prijs incl. BTW Prijs excl. BTW
SMALL Inhoud: 0,25 m3 c.a. 28 ballonnen €38,70 incl. BTW €31,98 excl. BTW
LARGE Inhoud: 0,42 m3 c.a. 48 ballonnen €52,95 incl. BTW €43,76 excl. BTW
Bestel jouw helium wegwerptank online

Heliumfles huren

Aantal helium ballonnen Prijs incl. BTW Prijs excl. BTW
Voor 100 helium ballonnen €235,95 incl. BTW €195,00 excl. BTW
Voor 300 helium ballonnen €423,50 incl. BTW €350,00 excl. BTW
Voor 900 helium ballonnen €847,00 incl. BTW €700,00 excl. BTW
Bestel jouw heliumfles online


Borg

De borg voor het huren van een heliumtank bedraagt €150,00 incl. BTW per heliumcilinder (€123,97 excl. BTW) en dient vooraf te worden betaald. Bij het retourneren van de (onbeschadigde) heliumfles krijgt u uw borg weer retour.

  • Het reserveren van een heliumfles is aan te raden
  • De vermelde prijzen zijn exclusief de huur van het vulventiel. De kosten hiervoor zijn €5,00 excl. BTW per dag.
  • Het aantal te vullen helium ballonnen is gebaseerd op een standaard formaat latex ballon 11 inch - 28 cm

Heliumballonnen langer laten zweven?

Verleng de zweeftijd met Hi-Float!

De zweeftijd van 11 inch latex ballonnen is ca. 14 uur en die van een 16 inch latex ballonnen ca. 20 uur. Het is dus raadzaam om helium ballonnen zo kort mogelijk van te voren te vullen. Wil je langer plezier hebben van je heliumballonnen? Dan raden wij aan om ze te behandelen met Hi-float. Dit verlengt de zweeftijd voor 11 inch ballonnen naar ca. 3 dagen en die voor 16 inch ballonnen naar ca. 7 dagen. Neem snel een kijkje in ons assortiment Hi-Float en verleng daarmee de zweeftijd van al jouw latex ballonnen!


 Bekijk ons assortiment Hi-float