Navigatie
Filters ({{ active_count }})
Filters

Slingers

81 producten gevonden
Sorteren op:

Slingers bij Dam Feestartikelen

Gevestigd in het hart van Amsterdam, is Dam Feestartikelen jouw go-to bestemming voor alle feestelijke benodigdheden.

Verjaardagsslingers en Kinderfeestjes

Feestjes zijn er in alle soorten en maten. Of je nu slingers zoekt voor een verjaardag of een kinderpartijtje, bij Dam Feestartikelen vind je kleurrijke opties voor elke jarige job. Kies uit themafeestjes assortimenten zoals Halloween of de zomerse hawaiislinger.

Slingers voor Speciale Gelegenheden

Een huwelijk, babyshower of geboorte is niet compleet zonder de juiste feestversiering. Ontdek onze gouden slingers voor bruiloften, of kies voor een 'welkom thuis' of geboorteslinger om de komst van een nieuwe baby te vieren.

Slingers van Diverse Materialen

Onze slingers zijn verkrijgbaar in diverse materialen: van papier, textiel tot kunststof. Of je nu de voorkeur geeft aan crêpepapieren slingers, stoffen slingers of folieslingers, Dam Feestartikelen heeft het allemaal. En voor extra veiligheid hebben we ook brandvertragende slingers in ons assortiment.

Meer dan Alleen Slingers

Naast ons uitgebreide assortiment slingers, bieden wij ook cijferballonnen, feestdagen decoraties zoals de kerstslinger en andere feestversieringen om van jouw evenement een onvergetelijke gebeurtenis te maken.