Ballonnen

Ballonnen

Damfeestartikelen.nl is al meer dan 26 jaar gespecialiseerd in latex ballonnen, ballonpostfeestdecoraties,
feest kleding & accessoires en cadeau, speelgoed & goochelartikelen.


In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan ballonnen, onbedrukte latex ballonnen, bedrukte latex ballonnen, hartjes ballonnen in diverse
kleuren, afmetingen en merken. Alle latex ballonnen bij Damfeestartikelen.nl zijn 100% biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk.

Om het u nog gemakkelijker te maken heeft Damfeestartikelen.nl ook verschillende thema-feesten voor u op een rijtje gezet, hierbij kunt u denken aan 
decoraties voor een bruiloft, Koningsdag, Sinterklaas, kerst, WK/EK voetbal, babyshower, Abraham & Sarah en dieren thema's.
Mocht u nog vragen hebben over de inhoud van onze site, neem dan gerust contact met ons op.


Al onze ballonnen zijn uitsluitend gemaakt van natuurlijke materialen en hebben het predicaat 100% biologisch afbreekbaar. De ballonnen zijn gemaakt van 100% latex zonder toevoegingen van kunststof. Deze keuze voor onze ballonnen is milieuvriendelijk en de ballonnen zullen nagenoeg geen schade aan het milieu brengen. Wij vinden het dan ook belangrijk bij Damfeestartikelen, dat wij een veilig en deugdelijk product verkopen en niet een product dat schadelijk is voor u of voor onze omgeving. De ballonnen van Damfeestartikelen hebben het TÜV Product Veiligheid Certificaat. Deze certificering geeft de consument de garantie dat de ballonnen voldoen aan de hoogste gezondheid- en veiligheidseisen. TÜV Rheinland Group.