Ballonnen

Ballonnen

Dam Feestartikelen is al 30 jaar gespecialiseerd in latex ballonnen, ballonpostfeestdecoratiesfeestkleding & accessoires en cadeau, speelgoed & goochelartikelen.

In ons assortiment vind je een ruime keuze aan ballonnenonbedrukte latex ballonnen, bedrukte latex ballonnenhartjes ballonnen in diverse kleuren, afmetingen en merken. Alle latex ballonnen bij Dam Feestartikelen zijn 100% biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk. Om het je nog makkelijker te maken heeft Dam Feestartikelen ook verschillende themafeesten voor je op een rijtje gezet. Hierbij kun je denken aan decoraties voor bijvoorbeeld een bruiloftSinterklaas, kerst, of een geboorte.

Mocht je nog vragen hebben over de ballonnen op onze site, neem dan gerust contact met ons op.

Al onze ballonnen zijn uitsluitend gemaakt van natuurlijke materialen en hebben het predicaat 100% biologisch afbreekbaar. De ballonnen zijn gemaakt van 100% latex zonder toevoegingen van kunststof. Deze keuze voor onze ballonnen is milieuvriendelijk en de ballonnen zullen nagenoeg geen schade aan het milieu brengen. Wij vinden het dan ook belangrijk bij Dam Feestartikelen dat we een veilig en deugdelijk product verkopen en niet een product dat schadelijk is voor jou of voor onze omgeving. De ballonnen van Dam Feestartikelen hebben het TÜV Product Veiligheid Certificaat. Deze certificering geeft de consument de garantie dat de ballonnen voldoen aan de hoogste gezondheids- en veiligheidseisen. TÜV Rheinland Group.