Ballon foto frame

Er zijn geen producten in deze categorie.

Ballon foto frame

Maak jouw feest of evenement extra leuk met een ballon foto frame. Laat iedereen op de foto gaan met het ballon foto frame.
Dit foto frame is ideaal en super licht. Het ballon foto frame kan niet worden gevuld met helium, maar alleen met lucht en dient dus zelf vast gehouden te worden.
Foto frames zijn helemaal hip en leuke toevoeging op je feestje. Het zorgt voor een leuke herinnering, die iedereen altijd bij zou blijven en te delen via social media. Ook leuk om mee te nemen naar een eventement of feest. Je kan de ballon on-opgeblazen mee nemen, hierdoor is het zeer gemakkelijk mee te nemen. Na afloop kunt u de ballon kapot maken en zeer gemakkelijk weg gooien. Hierdoor zit u dus niet met een groot object in huis. 
Bekijk hieronder de diverse thema ballon foto frames, van Disney tot Happy Birthday. Voor elk wat wils!  
We hebben de ballon foto frames in verschillende afmetingen. De ballon foto frames zijn niet her te gebruiken. De ballon foto frames zijn op te blazen door middel van een rietje of een ballonnen-pompje.
Bestel je ballon foto frame vandaag voor 16:00 uur en we versturen het vandaag nog. Je kan het pakketje gemakelijk volgen via Track & Trace. 

We gebruiken cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door deze melding te accepteren, of door gebruik te blijven maken van onze website weten we dat je hiermee akkoord gaat.

Accepteren Meer informatie