toon filter
Filter zoekopdracht
  • Kleurtinten
Filter zoekopdracht

Ballonstokjes

Er zijn geen producten in deze categorie.

Ballonstokjes

Ben je op zoek naar ballonstokjes voor je latex ballonnen? Dan zit je bij ons goed! De ballonstaafjes van Dam Feestartikelen zijn verkrijgbaar in verschillenden kleuren, waardoor deze perfect zullen passen bij elke kleur ballon. De stokjes zijn uitermate geschikt om ballonnen aan te bevestigen wanneer je bijvoorbeeld de ballonnen wilt uitdelen. Door het gebruik van een ballonstokje hoef je geen knoop te leggen in de ballon, maar draai je hem als het ware aan het stokje vast. Door het gebruik van een ballonstaafje blijft de ballon mooi rechtop staan. Ze worden ook wel gebruikt om cadeau te doen aan kleine kinderen op een feestje. De ballonstokjes van Dam Feestartikelen zijn gemaakt van plastic en zijn circa 37 cm.

Bekijk hierboven ons assortiment ballonstokjes, ook wel ballonstaafjes genoemd, en maak hierbij gebruik van de functie “Filter Zoekopdracht” om je product nog makkelijker te kunnen vinden.

We gebruiken cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door deze melding te accepteren, of door gebruik te blijven maken van onze website weten we dat je hiermee akkoord gaat.

Accepteren Meer informatie