Wensballonnen

Lijst / Afbeeldingen
Aantal:
Sorteer:
Wensballon XL in een oranje kleur De XL wensballonnen worden geleverd in een degelijke verpakking..
€ 6,95 Excl. BTW: € 5,74
Wensballon XL in een paarse kleur. De XL wensballonnen worden geleverd in een degelijke verpakkin..
€ 6,95 Excl. BTW: € 5,74
Wensballon XL in een roze kleur. De XL wensballonnen worden geleverd in een degelijke verpakking ..
€ 6,95 Excl. BTW: € 5,74
Wensballonnen

Een zwevend lichtpuntje dat langzaam aan de horizon verschijnt. Laat jouw wensen uitkomen met de wensballonnen van Dam Feestartikelen. De wensballon, ook wel geluksballon of Chinese lantaarn genoemd, is een kleine hete luchtballon die gemaakt is van speciaal papier. De ballon heeft een opening aan de onderzijde, waar een klein vlammetje brand. De brander verwarmt de lucht in de wensballon, waardoor hij langzaam opstijgt. Wanneer de vlam in de wensballon dooft, zal de ballon nog enige tijd blijven zweven en daarna langzaam dalen. Bekijk ons assortiment voor diverse kleuren wensballonnen. Naast de bekende vorm geluksballon, hebben wij ook een hartvormige wensballon is ons assortiment een wensballon met de tekst Just Married, I Love You en Gefeliciteerd.

Onze wenslantaarns zijn goedgekeurd en veilig in gebruik. Ze zijn gemaakt van natuurlijke materialen, biologisch afbreekbaar en voldoen volledig aan de eisen van de NVWA. Bestel jouw wensballon eenvoudig en snel bij Dam Feestartikelen.nl!

We gebruiken cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door deze melding te accepteren, of door gebruik te blijven maken van onze website weten we dat je hiermee akkoord gaat.

Accepteren Meer informatie