Ballonpost

Ballonpost is een leuke manier om iemand te verrassen! 

ben je op zoek naar een origineel en speciaal cadeau? Wees dan uniek en verstuur een helium ballon. Dat is weer eens wat anders dan een kaart of een bloemetje. Het versturen van een folieballon gevuld met helium is erg makkelijk en snel geregeld. Wij bezorgen in heel Nederland. Kies de gewenste afleverdatum en adres en de ballon wordt in een vrolijke doos bezorgd bij de gelukkige. Wanneer de doos wordt geopend stijgt de helium ballon omhoog... Een ware verrassing dus!

Verras jouw geliefde met een liefdes ballon waar bijvoorbeeld de tekst: "I Love You" op staat. Of vestuur iemand een helium ballon met de tekst: "Get Well Soon" om iemand beterschap te wensen. Het versturen van een folieballon is voor elke speciale gelegenheid een goed idee! Het is ook mogelijk om een persoonlijke tekst toe te voegen die op een gekleurd kaartje aan de ballon wordt gehangen. Onze ballonnen om te versturen zijn in verschillende kleuren en formaten verkrijgbaar. 

De helium ballon wordt verpakt in een speciale cadeaudoos. De helium ballon zit vast aan een lintje met aan de onderkant een ballongewichtje, zodat de helium ballon niet weg vliegt. Bij openen komt de ballon als verrassing omhoog! Kruip dus lekker achter je computer, of smartphone en bestel zo'n leuke helium ballon en verras iemand op afstand!