Feestdagen

Feestdagen

Wens familie en vrienden fijne feestdagen door een helium ballon te versturen. Wens ze een vrolijk kestfeest of een gelukkig nieuwjaar in de donkere decembermaand. Daarnaast vind je in deze categorie ook helium ballonnen voor Valentijnsdag, St. Patrick's Day, Pasen, Moederdag, Vaderdag, Opa & Oma DagHalloween en Sinterklaas. Naast de feestdag kan er ook een keuze worden gemaakt in de soort folieballon. Kies voor een standaard ballon, een shape, een bubble ballon of een ballonboeket die naast een folieballon ook uit latex ballonnen bestaat. Laat tijdens het bestellen van je helium ballon optioneel en gratis een persoonlijke tekst achter die we op een gekleurd kaartje aan de ballon hangen. Op deze manier wordt het cadeau nog persoonlijker. Kies het de gewenste afleverdatum en het adres en de ontvanger zal blij verrast zijn!

Bekijk ons feestelijke assortiment helium ballonnen voor de feestdagen en maak hierbij gebruik van de functie: "Filter Zoekopdracht" om de ballon waar je naar op zoek bent makkelijker en sneller te vinden. 

We gebruiken cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door deze melding te accepteren, of door gebruik te blijven maken van onze website weten we dat je hiermee akkoord gaat.

Accepteren Meer informatie