Ballonboeketten

In deze categorie vind je kant en klare trosjes helium ballonnen die wij met zorg hebben samengesteld. De ballontrossen worden ook wel ballonboeketten genoemd, omdat het eruit ziet als een mooi boeket. De ballonboeketten worden geleverd met een bijpassend ballongewichtje en verstuurd in een kartonnen doos naar elk gewenst adres in Nederland. Alle ballonnen worden gevuld met helium, zodat ze mooi blijven zweven. Wij proberen voor elke gelegenheid, zoals bijvoorbeeld een Verjaardag, Beterschap, Geboorte of Liefde een unieke tros samen te stellen, zodat jouw dierbaren enorm verrast zijn wanneer de verpakking wordt geopend. Het versturen van een ballonboeket is nog nooit zo makkelijk en leuk geweest! Bekijk ons assortiment helium ballontrosjes en vergeet niet gratis een persoonlijk berichtje toe te voegen! Maak gebruik van de functie "Filter Zoekopdracht" om het ballonboeket waar je naar op zoek bent nog makkelijker te kunnen vinden!

Formaat folie topballon: Circa 36 cm 
Formaat latex ballonnen: Circa 28 cm

Let op: Alle ballonnen in deze categorie worden gevuld met helium verstuurd! De folieballon(nen) in de tros zweven circa 6 dagen en de latex ballonnen in de tros zweven circa 3 dagen. Het ballonboeket wordt in een cadeauverpakking verstuurd. 

We gebruiken cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door deze melding te accepteren, of door gebruik te blijven maken van onze website weten we dat je hiermee akkoord gaat.

Accepteren Meer informatie