Over Ons

                              

 

Dam Feestartikelen is opgericht in 1896 bestaat al meer dan 100 jaar en is de nummer 1 op het gebied van feestartikelen & ballonnen! Het familiebedrijf is ontstaan op de 1ste van Swindenstraat te Amsterdam.Sinds 2004 is Dam feestartikelen is gevestigd in Amsterdam-Oost. De winkel is gelegen op de Middenweg 40-42. De winkel telt ruim 12.000 producten en is 250 m² groot.

 

Met meer dan een eeuw ervaring kunnen wij inmiddels zeggen dat Dam Feestartikelen één van de grootste aanbieders van feest- & theaterartikelen is in Nederland.

Een paar keer per jaar wordt de winkel omgetoverd tot thema feest winkel. Denk hierbij aan een liefdeswinkel (Valentijn), horror feestwinkel (Halloween), verkleed winkel (Carnaval) en tijdens het einde van het jaar veranderd Dam Feestartikelen ook in een vuurwerk winkel! Tijdens deze dagen zijn de producten van dat huidige thema uitgelicht. De medewerksters zijn vaak verkleed en zorgen voor een top ervaring!


Denk je aan feest, dan denk je aan Dam Feestartikelen. Ons assortiment is zeer uitgebreid en een verzameling van producten en diensten. Wanneer je onze webshop of winkel bezoekt ben je wel even zoet met al het moois dat er te koop is. Wij bieden ballonnen die zowel bedrukt als onbedrukt zijn, kleurrijke decoraties voor diverse themafeesten, pruiken, hoeden, maskers, sieraden en goede schmink producten. Wij hebben het allemaal op voorraad! Je kunt ook bij ons terecht wanneer je op zoek bent naar een leuk cadeau voor Sarah of Abraham, een button voor de jarige job of een kaarsje voor Moederdag.

Feestartikelen zijn trendgevoelige producten, daarom bezoeken onze medewerkers regelmatig beurzen om je te voorzien van de nieuwste en leukste producten. Wanneer je de winkel bezoekt, word je feestelijk ontvangen en staan onze medewerkers voor je klaar. 

De winkel is gelegen op de Middenweg 40-42 in één van de gezelligste winkelstraten van Amsterdam en is geopend van maandag t/m zaterdag. Op onze webshop kun je elke dag terecht voor het bestellen van feestartikelen en ballonnen. Met meer dan 12.000 online artikelen zal je ongetwijfeld slagen!

Laat je inspireren en tot ziens in onze winkel of in de webshop!

 

      

We gebruiken cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door deze melding te accepteren, of door gebruik te blijven maken van onze website weten we dat je hiermee akkoord gaat.

Accepteren Meer informatie