Retourneren

Wanneer je één of meerdere artikel(en) wilt retourneren, kan dit binnen 14 dagen (vanaf de datum dat je het pakket hebt ontvangen). Je kunt hiervoor contact met ons opnemen. Op het moment dat de artikel(en) zonder eventuele schade door ons zijn ontvangen, zullen wij het bedrag minus de verzendkosten z.s.m. terugstorten. Wanneer je een bestelling hebt ontvangen die niet juist is (bv. ontbrekend of verkeerd product), neem dan binnen 24 uur contact met ons op.
Ballonnen gevuld met helium (Ballonpost) kunnen niet worden geretourneerd. Pruiken en oorbellen kunnen om hygiënische redenenen ook niet geretourneerd worden. 
 

Let op: Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Dam Feestartikelen niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van artikelen die retour zijn gestuurd. Daarnaast zijn de kosten van het retourneren ook voor de koper.

We gebruiken cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door deze melding te accepteren, of door gebruik te blijven maken van onze website weten we dat je hiermee akkoord gaat.

Accepteren Meer informatie