Verzending, Bezorging & Afhalen

   Bezorgoptie

   Bezorgmoment/Afhaalmoment

    Kosten

  Levertijd

   1. Standaard verzending
       (door GLS) 

   
   Binnen 24 uur na bestellen  
   wordt de bestelling verzonden 
   (met uitzondering van de
   ballonpost pakketten, want deze
   worden bezorgd op de door
   jou gekozen datum**)
 

   Nederland            €5,95
   België                   €9,95
   Duitsland            €14,95
   Luxemburg         €16,50
   Frankrijk             €25,00
   Spanje                €40,00

   Nederland          ca. 24 uur
   België                 ca. 2 dagen
   Duitsland            ca. 3 dagen
   Luxemburg         ca. 2 dagen
   Frankrijk             ca. 3 dagen
   Spanje                ca. 4 dagen

   2. Express verzending
       (door GLS)

 
    De volgende dag*
   (met uitzondering van zondag)     
   Kies voor bezorging voor 09:00,
   voor 12:00 of voor 17:00 uur.

 

 
   Voor 17:00 uur   €8,41
   + de standaard verzendkosten

   Voor 12:00 uur   €15,13
   + de standaard verzendkosten

   Voor 09:00 uur   €48,40
   + de standaard verzendkosten

 

   Nederland           ca. 24 uur


 
 

   3. Afhalen in onze winkel


 

   Ma t/m vrij: 09:00-18:00 uur
   Zat:             09:00-17:00 uur
 


   Gratis


 

 


* Toelichting: Indien je een bestelling op zaterdag of zondag voor 16:00 uur plaatst, wordt dit pakket niet op zondag of op maandag bezorgd, maar op dinsdag, omdat wij maandag pas weer aanwezig zijn om het pakket klaar te zetten en te verzenden. 

** Toelichting: De kans is groot (98%) dat het pakket op de gekozen afleverdatum wordt bezorgd. Helaas kan het wegens omstandigheden gebeuren dat het pakket niet op die dag wordt bezorgd. Als je er 100% zeker van wilt zijn dat je pakket de volgende dag of op de gekozen afleverdatum wordt bezorgd, dan kun je kiezen voor de optie 'Express verzending'


1. STANDAARD VERZENDING (DOOR GLS)
Kies voor gemak en maak gebruik van de verzendservice:

1)  Kies in je winkelwagen voor de optie “verzenden”.
2)  Vul je adres in. Je kunt de bestelling op elk gewenst adres laten afleveren.
3)  Bij een order op de webshop wordt deze binnen 24 uur verzonden (indien voor 16:00 uur besteld). 
      Bij een bestelling van 'Ballonpost’ kun je zelf een afleverdatum kiezen die het best uitkomt.
4)  Na plaatsing van je bestelling zal deze (op werkdagen) direct worden verwerkt en zo snel mogelijk worden bezorgd door bezorgdienst GLS.
     Bij de ballonpost wordt 98% van de ballonnen op de gekozen afleverdatum** bezorgd.
     (Het is helaas niet mogelijk om een bezorgtijd te kiezen en wij kunnen je ook niet vertellen hoe laat je pakket wordt bezorgd.
     Je ontvangt van GLS een Track en Trace code om je pakket te volgen).
 

Hoe laat wordt mijn pakket bezorgd?
GLS levert pakketten van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 20:00 uur. Op zaterdag levert GLS alleen ballonpost (helium ballonnen) tussen 09:00 en 17:00 uur en alleen als er specifiek voor zaterdag is gekozen als afleverdatum. Helaas kunnen wij geen specifieke tijd doorgeven wanneer het pakket wordt bezorgd. Het is wel mogelijk om via de Track & Trace code, die je na het bestellen in de mail ontvangt, een bezorgtijdvenster in te zien:
 

1)  Bekijk de Track & Trace in de mail die u heeft ontvangen
2)  Klik op de link > klik hier voor bezorgtijdvenster
3)  Voer de postcode in van het bezorgadres
4)  Je ziet nu het tijdvenster wanneer de bezorger op de ingevulde postcode langskomt (Let op: dit is slechts een indicatie). 

Ben je niet thuis?
Wanneer je niet thuis bent, probeert onze bezorgdienst (GLS) het pakket bij de buren aan te bieden en wordt er een briefje in de brievenbus achtergelaten waar het pakket bezorgd is. Als dit niet lukt, dan ontvang je een 'niet thuis bericht' in de brievenbus. Via de mail kun je (met je gegevens) een nieuwe bezorgafspraak maken via de website van GLS, of ervoor kiezen om je pakket op te halen bij het dichtstbijzijnde GLS depot. 


Vertraagde Levering
98% van de pakketten (bij de ballonpost) wordt op de door jou gekozen afleverdatum bezorgd. Mocht het dan toch misgaan, dan doen we er alles aan om het pakket zo snel mogelijk bij je te bezorgen. Wil je er echt 100% zeker van zijn en dus de garantie hebben dat het de volgende dag* of op de door jou gekozen afleverdatum (met uitzondering van zondag) wordt bezorgd? Kies dan voor de bezorgoptie ‘Express verzending’.2. EXPRESS VERZENDING (DOOR GLS)
Wil je de garantie hebben dat je pakket de volgende dag (maandag t/m zaterdag) wordt bezorgd? Kies dan voor 'Express verzending'. Door deze optie te kiezen betaal je voor express verzending voor 17:00 uur €8,41 + de standaard verzendkosten (vb. Express voor 17:00 uur + standaard verzending binnen Nederland (€5,95) zou dan uitkomen op €14,36). Door voor deze optie te kiezen, krijg je vanuit GLS de garantie dat je pakket de volgende dag  (maandag t/m zaterdag voor 09:00 uur, voor 12:00 uur of voor 17:00 uur) wordt bezorgd. De express verzending dien je zelf als product toe te voegen in onze webshop.  Je kunt dan zelf de keuze maken voor bezorging voor 09:00 uur, voor 12:00 uur of voor 17:00 uur door pakketdienst GLS. Klik hier om de opties voor express verzending te bekijken.3. AFHALEN
Naast het laten verzenden/bezorgen van je bestelling is het ook mogelijk om je bestelling af te halen op ons adres. Bij het plaatsen van je bestelling op onze website kun je aangeven dat je de bestelling wenst op te halen. Afhankelijk van de voorraadstatus van je bestelling zullen wij je per e-mail laten weten wanneer de bestelling klaar staat om op te halen. Het klaarzetten van een bestelling duurt circa 30 minuten. Afhalen is mogelijk op maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 18:00 uur en zaterdag tussen 09:00 en 17:00 uur. Afhalen kan op onderstaand adres:
 

Dam Feestartikelen
Middenweg 40-42
1097 BP Amsterdam

We gebruiken cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door deze melding te accepteren, of door gebruik te blijven maken van onze website weten we dat je hiermee akkoord gaat.

Accepteren Meer informatie